• Филтър
   • Последно гледани
    • Facebook
    • Apple MacBook Air лаптопи

     (4)

     Марката MacBook е създадена през 2006 година за второто поколение преносими компютри на компютърният гигант Apple с Intel процесори. Те наследяват iBook серията, която използва PowerPC процесорна архитектура. Въпреки, че Microsoft тогава има огромен пазарен дял, Apple все по-бързо се развива и компютрите произвеждани от тях започват да навлизат масово в домакинствата. Именно заради това Apple решават да преминат към популярните Intel процесори, тъй като това ще даде възможност на програмистите да пускат по-лесно своите приложения за новата Mac OS X. Първите модели MacBook са бели, използват Core Duo процесори и стават моментално любими на милиони потребители по света.

      

     С развитието на новите технологии оригиналните MacBook лаптопи за последно излизат през 2011 година. След това се появяват супер тънките MacBook Air, както и тежката артилерия на MacBook Pro. Apple се нуждае от това разделяне, валидно и към днешна дата, за да може потребители по-лесно да разграничават нейните продукти.

      

     Най-новите MacBook Air и Pro са направени от алуминий, имат подсветка под клавиатурата и не предлагат вградени CD/DVD четци. Те са леки, с лесно разпознаваем дизайн търсен от много хора.

      

     MacBook Air тежат едва около 1кг и са изключително удобни за пренасяне. Предлагат се в 11 и 13 инчови модели и са предназначени за всички онези, които обичат да пътуват много и да са постоянно в света на интернет. Моделите са достатъчно мощни разбира се за да работят идеално с Photoshop и други подобни програми за обработка на снимки, справят се чудесно и с обработка на видео, офис пакети, филми, музика и други.

      

     MacBook Pro серията, сега вече и с Retina екрани, са за професионалните фотографи и се справят чудесно както с нови 3D игри, така и с бърза обработка на видео и снимки. По-големи екран - 13 и 15 инчови, по-бързи процесори, повече RAM памет - всичко от което се нуждаят фотографи, журналисти, програмисти, дизайнери.

      

     За обикновените потребители обикновено MacBook Air 13" се оказва перфектен за техните потребности, но ако искате да използвате вашия Mac за по-тежки игри или да му сложите една или повече операционни системи - то MacBook Pro с 256GB или повече ще бъде чудесен избор за вас.

      

     Всички MacBook Air и Pro са актуалните модели, освен ако изрично не е упоменато друго. Всички модели са неразпечатани и с 12 месеца международна гаранция валидна в целия свят. Гаранцията се активира с първото пускане на лаптопа с валидно Apple ID (акаунт), а сервизното обслужване се поема от Creative Center - гр. София и гр. Варна - официалните сервизи на Apple за България. Изисква се единствено уговорка по телефон със сервиза и валиден сериен номер на устройството - нищо друго.

  • Сравни
   Затвори
   Отвори
   • Онлайн магазин от Exsitee