• Изкупуване на стари и нови мобилни телефони, замяна

    Здравейте, тук в тази категория можете да получите повече информация за една наша услуга за която може би не знаете, или пък не предполагате, че извършваме. В какво се състои тя:

    ИЗКУПУВАНЕ НА СТАРИ ТЕЛЕФОНИ И СМАРТФОНИ

    Телефоните които бихме могли да Ви изкупим или вземем в замяна.

    1. Трябва да имат добър външен(търговски) вид.

    2. За да дадем по висока цена, важно е да донесете повечето от аксесоарите които сте получили при закупуването на телефона и кутията.

    3. Ако имате допълнителни аксесоари, които Вие сте закупили например калъфи, кейсове, зарядни за кола, разбира се ако не са Ви потребни също ще повишат цената на телефона.

    4. Телефони по стари от 2 години не изкупуваме.

    5. Купуваме само работещи телефони.

    6. Телефони за части не купуваме.

    ЗАМЯНА

    Ние ви предлагаме услугата замяна на стар мобилен телефон с нов смартфон от нашата наличност! Как става това? Оценяваме справедливо вашия GSM мобилен телефон, предлагаме ви цената на която можем да Ви го изкупим, аргументираме за нашата оценка каквато и да е тя, след което стойността на Вашия телефон се приспада от цената на избрания от Вас нов смартфон. Ако стария Ви мобилен телефон е закупен от нас, то той се оценява приоритетно и можете да получите за него от 5 до 10% повече, може да получите и допълнителна отстъпка от цената на новия телефон като наш стар клиент и съответно да доплатите по-малко.

    ИЗКУПУВАНЕ НА ОПЕРАТОРСКИ ТЕЛЕФОНИ

    Предлагаме Ви изкупуване на нови операторски телефони взети от физически лица от Теленор, Мтел и Виваком, които Вие можете да получите при преподписване на договорите си, било то като подарък, на лизинг или ако са Ви предложили телефон на преференциална цена, по-ниска от цените на пазара в момента каквато е политиката на мобилните оператори. В този случай Вие можете да се възползвате от тази наша услуга, да вземете предложения Ви от оператора телефон и да ни го препродадете на по висока цена. Добре е ако решите, преди това да ни позвъните за да се консултирате с нас, тогава ние ще Ви препоръчаме какъв телефон да вземете ако имате право на избор и съответно да получите по добра цена за него. Тук дори не се ангажирате, и не сте длъжни да взимате друг телефон от нас, парите получавате веднага. Единственото условие е телефона да не е разопакован, и да не е използван.

    ИЗКУПУВАНЕ НА БЮДЖЕТНИ ТЕЛЕФОНИ

    Предлагаме и изкупуване на субсидирани бюджетни телефони от фирми и дружества на които са предложени като бонус или подарък от операторите при преподписване и удължаване срока на договорите им. Предполагам се досещате как става това, на фирма с много карти при преподписване на договора и се предлага бонус бюджет сума за усвояване като изискването на оператора е тази сума да се усвои под формата на телефони или други устройства които предлага той. Тогава вие можете да се свържете с нас и заедно да обсъдим и изберем моделите телефони, които в последствие да изкупим от Вас на изгодна и приемлива цена и за двете страни. Плащането става веднага независимо от стойността на бюджета който ще усвоявате и броя на телефоните. Отново единственото условие е телефоните да са нови и в неразопаковани кутии.

    Не изпускайте тази възможност, възползвайте се от предложенията които Ви дават операторите, дори и да са Ви безинтересни техните оферти, споделете ги с нас, ние ще Ви консултираме и ще се опитаме да Ви спечелим пари.


    Това са нашите оферти дано да Ви бъдат полезни, очакваме вашите предложения.

    Често задавани въпроси:

    Кой магазин прави замяна(бартер) на телефони и смартфони?

    Къде мога да си оставя телефона да се продава?

    Коя магазин може да ми плати стария или новия телефон веднага?

    Къде да продам стария си телефон?

    Как да си продам новия телефон взет от оператор( Теленор, Мтел, Виваком)?

    Къде да си продам подарения ми от оператора GSM апарат?

    Кой купува телефони подарени от мобилен оператор?

    Кой изкупува мобилни телефони взети на лизинг от оператор?

    Къде мога да продам изгодно телефон взет на лизинг при преподписване на договор?

    Купува ли някой телефони взети от оператор при преподписване на договор?

    Мога ли да продам нов телефон взет на лизинг от Технополис, Техномаркет?

    Къде мога да разкодирам заключен телефон, закупен от оператор.

    Отговори само в магазин Citytel.bg.

  • Сравни
   Затвори
   Отвори
   • Онлайн магазин от Exsitee